Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SKPF avd 30

SKPF avd 30 hade trivselkväll med möte på Restaurang Sundet den 9 februari. Ordförande för kvällen var Jorunn Åhlberg som hälsad ett 70-tal medlemmar välkomna.

Annons

Jorunn informerade om medlemsresan till Åland den 3-4 maj i år. Det kommer annons senare i LT och ÖP, bara att anmäla sig.

Från Folksam kom Sven-Martin Eriksson och informerade om grupplivförsäkringarna som det varit mycket bråk om. Han berättade att inget var klart än, nytt möte den 12 mars, men att försäkringarna kommer att bli dyrare. En låsning av premierna, till 2011 kunde han lova.

Därefter serverades kaffe och god smörgås som alltid, innan Annica Sivertsson klev in och berättade om kommunens färdtjänst för gamla med sjukdom och handikapp. Man vänder sig till en biståndshandläggare på kommunen som undersöker om man har rätt till färdtjänst. Hon informerade även om priser och annat som gäller. Resor till hälsocentraler och sjukhus gäller inte där kommer landstinget in och prövar om man har rätt till sjukresor.

Jorunn avslutade mötet och tackade dem som kommit till mötet, hon tackade även de båda talarna för mycket bra information. Nils Ivar Eriksson och Sture Blom som ansvarat för underhållningen under kvällen fick också ett stort tack.

Mer läsning

Annons