Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SKPF avd 30

Annons
SKPF avd 30 Jämtland har haft sitt första möte för hösten på Restaurang Sundet, Frösön. Ordförande Rigmor Danielsson öppnade mötet och hälsade välkommen till ett 70-tal medlemmar. Sven Martin Eriksson från Folksam kom och informerade om försäkringar. 65 års gruppliv och olycksfall måste tecknas sex månader efter inträde i SKPF:s pensionärsförening. Barn och barnbarn samt make eller maka får medförsäkras. Efter 67-70 år blir utfallet 0,5 - 0,75 pbb, prisbasbelopp. Hemförsäkringen gäller högst tre år efter stöld och olycksfall. Seniorkapital och Senior spar finns också. Hemförsäkring - hyresrätt, värdeminskning - marknadsvärde. Ordförande tackade för mycket bra information.
Sonja Ejenstam informerade om att sånggruppen börjar den 23 september och att handarbetsgruppen tar fart den 6 oktober amt att det även går att få måla på tyg för de som är intresserade. Må bra-gruppen med gymnastik börjar den 2 oktober på Step-in. Det kommer också att finnas något som kallas Träffpunkten , för dem som bara vill träffas och prata och dricka kaffe, besked om detta kommer vid ett senare tillfälle.
Så blev det underhållning av Signe Singers med komp av Nils Ivar och Henry, de spelade många sköna låtar både nya och gamla. Därefter avslutades kvällen med kaffe och god smörgås och dragning av lotteriet. Alla medlemmar bjöds på kvällens inträde.

Mer läsning

Annons