Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SKPF avd 30

Annons

SKPF avd 30 Jämtland har den 5 maj haft våravslutning på Restaurang Sundet, Frösön. Medlemmarna bjöds på mat, kaffe och underhållning. Jämtbälgen spelade introduktionsmusik, sen hälsade ordförande Rigmor Danielsson 112 medlemmar välkomna och tackade musiken för de fina låtar som spelats.

Dagordningen lästes upp och godkändes, till justerare för mötet valdes Assar Hedberg. Sen blev det dags att äta, mycket god mat serverades. Sen återkom Jämtbälgen som stod för kvällens underhållning. De började med våren, sen sjöng Allan Molin en låt av Skogsby-Lasse. Det spelades och sjöngs flera låtar där även publiken sjöng med.

Därefter blev det dags för lite information. Länstrafiken hälsade på vid styrelsemötet på förmiddagen och Rigmor berättade om sommarkortet som går att köpa från och med den 25 maj och gäller mellan den 1 juni till den 31 augusti.

Öppet hus blir det på äldreboendet i Ängsmon i Torvalla den 13 maj klockan 13-15. SKPF ska vara med på Tisdags-dax, i år blir den 23 juni och Pensionärernas dag den 4 augusti.

Sonja Ejenstam informerade om att alla som gått i någon cirkel är välkommen till Stocke Titt den 26 maj klockan 10 för en trevlig stund med tipsrunda, ärtsoppa med smörgås samt kaffe. Styrelsen är också välkommen dit.

Telefonen håller stängt från den 6 maj öppnas åter den 26 augusti. Jorunn Åhlberg informerade om surströmmingsfest den 28 augusti det kommer annons om detta i tidningarna den 15 augusti.

Jämtbälgen underhöll en stund sen blev det kaffe och kaka, vilken fest! Så blev det lotteriflickornas tur, många fina vinster. Jämtbälgen spelade ”På hembygdsträff ”och Allan Molin” Vi möts igen” som avslutning. Ordförande Rigmor Danielsson tackade Jämtbälgen för den fina underhållningen, tackade sen alla som kommit och så ses alla till hösten igen och ha en bra sommar. Tack till kökspersonalen och till programkommittén.

Mer läsning

Annons