Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

RTP

Annons

 RTP:s (Riksförbundet för trafik-, olycksfalls- och polioskadade) årsmöte den 14 mars 2009 avhölls på Mister Husmans festvåning, Stadsdel Norr, i Östersund.

Efter inledning och parentation av föreningens ordförande Sonja Andersson följde val av mötespresidium, valet utföll på Ambjörn Sandler som mötesordförande och Anette Willmer som mötessekreterare. Fastställande av föredragningslista, verksamhetsberättelse, ekonomisk berättelse, revisorernas berättelse, frågan om styrelsens ansvarsfrihet genomgicks och godtogs av mötesdeltagarna. 

Invalda i styrelsen blev Britt-Inger Thelin omval, Susanne Bergman och Tommy Andersson nyinvalda, revisorer för ett år Anette Willmer nyval, Siv Askenäs omval, revisorsersättare för ett år Sickan Rosander och Egon Karlsson. Efter valen fastställdes verksamhets- och budget förslag för innevarande år och för 2010. Årsmötesordföranden önskade den nya styrelsen lycka till i sin verksamhet.

Under mötet avtackades Anette Willmer och Christina Olofsson för ett mångårigt deltagande i styrelsen och Gun Falkengård också för en mångårig verksamhet som revisor, alla tre har tillfört RTP ett stort engagemang under sin verksamhet.

Efter mötena berättade Ambjörn Sandler om sin nyskrivna bok Fånga din dag, på ett intressant sätt och besvarade frågor. Middag serverades och till kaffet underhöll Lasse Gran med 50- och 60-talsmusik, mycket underhållande. 

 

RTP (Riksförbundet för Trafik-, Olycksfalls- och Polioskadade)s konstitutionsmöte efter åersmöet hölls på Folkets hus Östersund den 23 mars 2009. På mötet valdes Tommy Lundgren som vice ordförande, Susanne Bergman som kassör, Britt-Inger Thelin som sekreterare och Ulf Pålsson som vice sekreterare. Sonja Andersson informerade att det blir en kurs i data på ABF, annons kommer. Tommy Lundgren informerade om att DHR skulle kunna tänka sej att vara delaktiga i en resa till Dalhalla  i Rättvik för konsert med Christer Sjögren, Tommy fortsätter att undersöka möjligheten att arrangera resan.

Christina Olofsson som har avgått ur styrelsen bjöd på god tårta till kaffet.

Mer läsning

Annons