Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Reumatikerföreningen Ragunda

Annons
Reumatikerföreningen Ragunda har anordnat julfest för sina medlemmar i Gevågs bystuga. Föreningens ordförande Anna-Stina Palm kunde hälsa ett 30-tal personer välkomna till årets julfest, däribland Reumatikerdistriktets representanter, distriktsordförande Catharina Blom och studieorganisatören Berith Krieg. Efter hälsningsanförandet bjöds deltagarna på julgröt och skinksmörgåsar varefter det serverades kaffe och delikat svartvinbärskaka. För underhållningen svarade Iris och Ulf Wiklander, Gösta Moberg, Gustaf Hillerström och Anna-Stina Palm.
Som vanligt hade ett ringlotteri anordnats och eftersom föreningen har turen att ha så generösa medlemmar var det en ansenlig mängd vinster som kunde fördelas bland de hugade lottköparna.
Distriktsordförande Catharina Blom tog tillfället i akt och informerade om distriktets arbete under året som gått och vilka planer som finns för framtiden. Hon berättade även att den av Jämtlands luciakandidater som representerar Reumatikerdistriktet kommer från Hammarstrand och att det är viktigt att alla röstar på henne, för om hon blir Jämtlands lucia, då kommer Reumatikerdistriktet att få hälften av de pengar som samlas in under deras turné.
Anna-Stina Palm framförde sitt och styrelsens tack till alla som hörsammat inbjudan till festen, alla som skänkt vinster, för underhållningen och alla som på olika sätt bidragit till att festen blivit så lyckad.
Till sist önskade hon alla en riktigt god jul och ett gott nytt år.

Mer läsning

Annons