Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Torvalla

Annons

Torsdagen den 26 februari kallades medlemmarna till årsmöte i föreningen. Dagens övningar började med att Sören Johansson spelade dragspel, sjöng och berättade en del historier. Mycket trevligt var det.

Efter underhållningen hälsade Jöns-Bertil Ericson välkommen till årsmötet och utlyste en stunds tystnad för de medlemmar som för alltid lämnat kamratkretsen. Gudrid Börjeflo läste en liten fin dikt av Bo Setterlind.

Sven-Åke Eliasson valdes till mötesordförande och svingade klubban med sedvanlig ackuratess. Val till olika uppdrag i föreningen klubbades igenom enligt valberedningens förslag.

Mötet beviljade styrelsen ansvarsfrihet för den tid revisionen omfattar. Efter årsmötet lät mötesdeltagarna sig väl smaka av den hemgjorda salladen med gott bröd till. Kaffe och kaka avslutade lunchen. Ordförande informerade om kampanjen Rättvisa skatter som skulle genomföras nästkommande dag och uppmanade deltagarna att infinna sig på Stjärntorget eller uppe vid Lillänge.

När alla var mätta och belåtna företogs dragning på lotteriet och alla verkade rätt nöjda med arrangemanget den här dagen.

Det blir våffelfest den 26 mars i Skogsmostugan.

Annons