Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Torvalla

/
  • Den allra första styrelsen, från vänster: Jonas Strandberg, Gustav Nilsson, Gudrid Börjeflo, Jöns-Bertil Ericson, Ingegärd Jonsson, Erland Eriksson och Lillemor Rydow.

Fredagen den 29 oktober inbjöds föreningens medlemmar att fira att den funnits till i fem år.

Annons

Av föreningens 86 medlemmar hade 45 medlemmar anmält sig till tilldragelsen. Man skulle bara träffas, äta god mat och vara lite nostalgiska. Fem år är ju en ganska lång tid att se tillbaka på. Rent allmänt verkade alla trivas och stämningen var på topp redan från början. Tydligen föll maten alla på läppen …

Arrangörerna hade medvetet inte ordnat med någon underhållning utan styrelsen trodde att det skulle räcka med att medlemmarna skulle få träffas och prata. Det var nog rätt. En gruppbild skulle tas på allra första styrelsen och till allas glädje var samtliga på plats den här dagen.

Föreningen hade särskilt inbjudit Barbro Höckert med make. Barbro var den som höll i första mötet där föreningen bildades den 18 maj 2004. Barbro reflekterade över medlemsutvecklingen och att många från föreningen fångades upp av distriktsstyrelsen för uppdrag på distriktsnivå.

PRO Torvalla har ju även haft fördelen att Jöns-Bertil Ericson, som är ordförande i Torvalla, även är ordförande i distriktet.

En trevlig fest har ju också sitt slut och styrelsen riktar ett stort tack till alla som ställde upp och ordnade allt inför och efter tillställningen.

Alla kan nog instämma i att femårsdagen har blivit firad. Så nu är det bara att vänta till tioårsfesten!

Annons