Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Torvalla

Torsdagen den 3 december samlades ett antal medlemmar i PRO Torvalla för den sedvanliga julgröten med tillbehör.

Annons

 Redan den 2 december eldades det i bakugnen och Erland, Märta och Lisbeth såg till att gästerna fick nybakat tunnbröd till gröten. Mycket uppskattat! Det sista mötet för året brukar vara av det lättsamma slaget. Inga-Lill och Allan spelade glada jullåtar på sina instrument under tiden medlemmarna samlades. Det serverades glögg och såldes lotter där vinsterna genomgående var tillverkade av hemslöjdsgruppen med Maj Åsell i ledningen.

Ulla, konsumentansvarig, hade producerat en mängd listor där föreningen kräver ett postombud till Torvalla. Listorna ska fyllas med namn och det blir nog inte svårt. Som det är i dag måste man ta sig till Odenskog för att exempelvis hämta paket. Vad skönt det vore att ha ett sådant ställe i Torvalla.

Snart serverades gröten och skinkstuten och alla åt och lät sig väl smaka. Efteråt vankades det kaffe och pepparkakshjärtan innan det var dags för dragning på lotteriet. Man kan gissa att flera inte behöver frysa om fossingarna i vinter då många av vinsterna var just stickade sockor av ylle.

Slutligen, men inte minst …julklappsleken … det alla med stor förvänta såg fram emot. Under mycket tjoande och glada skratt kunde man konstatera att, när tiden var ute, hade de flesta fått med sig en julklapp hem och de som inte lyckades med det var säkert glada ändå.

Styrelsen vill slutligen önska alla medlemmar en riktigt god jul och ett gott slut.

Mer läsning

Annons