Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Torvalla

Den 22 februari hade Torvallaföreningen sitt årsmöte i kyrkans samlingslokal.

Annons

Ett trettiotal medlemmar hörsammade kallelsen och infann sig till årsmötet och möttes av sprittande dragspelsmusik redan i entrén.

Ordförande Jöns-Bertil Ericson hälsade alla välkomna och förklarade årsmötet öppnat. Kassören redogjorde helt kort för ekonomin och kunde konstatera att ekonomin för 2010 slutade i ett plusresultat. Mötesdeltagarna beviljade styrelsen ansvarsfrihet för 2010. Därefter vidtogs valen till olika uppdrag i föreningen. Mötet valde styrelse och det blev en ny studieorganisatör, Sven-Åke Eliasson. Erland Eriksson hade avsagt sig uppdraget och tog istället på sig ansvaret för festkommittén. Intresserade rekommenderas att gå in på föreningens hemsida och där ta del av de olika valen. Adress till hemsidan finns på verksamhetsplanen som delats ut till alla.

Efter årsmötets avslutande punkter var det dags för de glada spelemännen Inga-Lill och Allan att dra några trudelutter på dragspelen. Dagens överraskning blev att ytterligare en av medlemmarna, Anna-Lena Landmark, visade sig inneha färdigheter på dragspel. Hon kastade sig med dödsförakt över ett antal dragspelslåtar och man kunde, utan att ta till överord, konstatera att hon klarade av detta med utmärkt beröm godkänt.

Efter musikstunden var det dags för fika och det var Jimmy på affären som sponsrat föreningen med semlor. Under kaffestunden passade ordförande på att avtacka den avgående styrelseledamoten, Erland Eriksson, med ett ”hemligt” kuvert. Även Lillemor Rydow avtackades från sitt uppdrag som sammankallande i festkommittén.

Två lottringar hade sålts och nu var det dags för dragning. Vinsterna vår många den här dagen och fördelades över ett stort antal medlemmar.

Nu var det slut på årsmötet och det var dags att gå ut i det vackra, men ack så blåsiga, vintervädret.

Mer läsning

Annons