Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Strömsund

Annons

Nästan 50 medlemmar kom till Folkets hus i Strömsund när Ströms PRO hade sitt årsmöte. Efter att ordförande Bernth Nygren hälsat välkommen lästes en dikt och en tyst minut hölls för de medlemmar som gått bort under året.

Till ordförande för mötet valdes Barbro Höckert. Därefter följde sedvanliga årsmötesförhandlingar.

Verksamhetsberättelsen visar på ett aktivt år. Föreningen har fått 35 nya medlemmar. Medlemsantalet är nu 389. Man har haft motionsverksamhet i form av simning, boule och gymnastik. En bussresa till Snilleriket har gjorts tillsammans med PRO Havsnäs. Dessutom har en båtresa med m/s Tärnan genomförts på Vattudalen med Birger Edelsvärd som guide.

Cirkelverksamheten har varit god med flera olika cirklar. Bingoverksamheten har också dragit mycket folk. Man har även gjort en fisketur till Kärrnässjön, samt haft en friluftsdag hos Birger Edelsvärd i Bonäset.

PRO Strömsund har haft fyra motionsdanser samt vårfest och julfest med ett stort antal deltagare. Sju trivselträffar med musik, underhållning och kaffe har hållits i lokalen. Alla medlemmar som är 80 år och äldre bjöds på vårlunch samt underhållning av Karin och Bure. Ekonomin håller sig på en konstant nivå.

Efter genomförda val har styrelsen följande utseende: ordförande Bernth Nygren, kassör Kjell Wiik, sekreterare Inger Gidlöf, studieorganisatör Görel Persson, vice ordförande Sigfrid Lundgren, övriga ledamöter Solveig Löfström och Konny Kock. Ersättare Ingegerd Kahnberg, Louise Svensson och Gun Ottosson. Revisorer Kurt Blomgren, och Örjan Ekljung, ersättare Arne Salomonsson. Valberedning Hans Isaksson, Britt Andersson och Karl-Gunnar Brask.

Ordförande Bernth Nygren avtackade avgående ledamöter med blommor. Han gav även cirkelledare och bingoansvarig samt alla andra som arbetar ideellt inom föreningen ett stort tack för deras engagemang.

Mötet avslutades med kaffe och goda smörgåsar samt en stunds social samvaro.

Mer läsning

Annons