Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Strömsund

PRO Strömsund har haft årsmöte.

Annons

 Parentation hölls för de medlemmar som gått bort under året. Till mötesordförande valdes Hans Isaksson och till mötessekreterare valdes Inger Gidlöf. Sedvanliga årsmötesförhandlingar genomfördes. 29 nya medlemmar hälsades välkomna i föreningen, som nu består av 384 personer.

Den upplästa verksamhetsberättelsen vittnar om många välbesökta aktiviteter och balans- och resultaträkningen visar på en god ekonomi. Efter genomförda val består styrelsen av: ordförande Bernth Nygren, sekreterare Inger Gidlöf, kassör Solveig Löfström, studieorganisatör Hjördis Sigurdsson samt övriga ledamöter, Sigfrid Lundgren, Louise Svensson och Ann-Kathrine Forsmark. Ersättare är Ingegerd Kahnberg, Gun Ottosson och Anna Nygren. Revisorer är Kurt Blomgren och Örjan Ekljung med Birgit Karlsson som ersättare. Ombud till distriktets års- och höstmöte är Bernth Nygren och Solveig Löfström. Ledamöter i samorganisationen är Bernth Nygren och Inger Gidlöf. Till friskvårdsledare valdes Nils-Olof Pousette. Ansvariga för konsumentverksamheten är Britt Andersson och Iréne Reinhammar, ansvarig för trafikfrågor Arne Salomonsson och ansvarig för reseverksamheten Inger Gidlöf. Nöjeskommittén består av Britt Andersson, Anna Flodman, Anna-Stina Jönsson, Sigfrid Lundgren, Bernth Nygren och Solveig Wikström.

Kjell Wiik och Görel Persson avtackades med blommor för sitt goda arbete i styrelsen. Ordförande Bernth Nygren riktade även ett stort tack till alla som arbetat ideellt i föreningen.

Efter genomförda årsmötesförhandlingar bjöds medlemmarna på fika med goda landgångar samt ett antal roliga historier. Med tanke på vädret var det en bra uppslutning till mötet.

Mer läsning

Annons