Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Revsund och PRO Bräcke

/

PRO Revsund och PRO Bräcke företog den 26 juni tillsammans en endags ”hemlig resa” tillsammans, vilken reseledaren John Persson med sin osvikliga fantasi anordnade, med bara helt nya resmål, hur han nu bär sig åt.

Annons

Resan startade i Bräcke 7.30 med Tommy vid ratten, för att vidare via Gällö och Pilgrimstad anlända till Brunflo och vidare till båthamnen i Hoverberg. Där gjorde man den första anhalten i det vackra vädret och bjöds på kaffe, smörgås och en ”gokaka”, som avnjöts vid stranden, med en storslagen utsikt över Storsjön.

Därefter vände Tommy bussen och det bar iväg söderut till Assemyrvallen, mitt ute i vildmarken, där deltagarna förevisades en hel massa vackra, i trä utskurna djurfigurer, plus en hel massa annat. Mycket sevärt, väl värt att rekommendera. Sedan gick färden vidare till hembygdsgården i Klövsjö, med guidning i ”gammelgårdarna” och en mycket delikat sopplunch med tillbehör.

Därefter gick resan norrut och som en parentes kan nämnas att två av medpassagerarna lyckades få se två björnar på en äng bredvid vägen, mellan Klövsjö och Åsarna. Vid Svenstavik åkte man på södra sidan av Storsjön, genom dess mycket vackra nejder och fortsatte till Arvesund med besök på det sevärda museet. Vidare till Alsen och Vången för middag, varefter man via Rödön och ett besök på en mycket vacker trädgårdsanläggning, återvände hemåt i kvällningen, mätta av all mat och alla synintryck.

Mer läsning

Annons