Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Revsund

PRO Revsund hade torsdagen den 29 oktober månadsmöte, för första gången i en lokal som Ola Sandberg på Folkets hus i Gällö ställt i ordning i annexet till Folkets hus.

Annons

Trångt men mysigt. Tillfällige ordföranden Sven Gunnar Andersson med likaledes tillfälliga sekreteraren Anita Tottegård vid sin sida, öppnade mötet och överlämnade därefter ordet till inbjudne ”ABF-bossen” Bertil Jonsson, vilken informerade om diverse studiecirklar som kunde vara aktuella i vinter, bland annat vissa läsecirklar.

Därefter informerade Uno Berger om att PRO Revsund och SPF, Lions och Röda korset, tillsammans med Jan Elmkvist, Gellinergården, har inköpt en kaffebryggare som tar 40 koppar, som ska installeras på Gellinergården, för användning vid bland annat anhörigträffarna, som ovanstående föreningar anordnar med jämna mellanrum.

Därefter diskuterades det förstås om Folksams sänkta utbetalningar gällande de grupplivförsäkringar många PRO:are har tecknat. Efter att redogörelser och diskussioner och övriga frågor var avklarade, serverade Sonja Magnusson och Margareta Svensson kaffe och smörgåsar, medan Bertil Jonsson och Kerstin Wallin underhöll med fiol- och pianomusik. Bertil berättade dessutom ”självupplevda” skrönor, vilket rev ner våldsamma skrattsalvor och applåder. När stämningen lagt sig något, tackade ordförande för den massiva uppslutningen, samt givetvis Bertil och Kerstin för underhållningen, varefter han avslutade mötet.

Mer läsning

Annons