Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Rätan-Åsarna

Annons

Den 6 maj hölls vårmöte på Föreninga i Klövsjö. Ett 50-tal medlemmar hälsades välkomna av ordförande Solveig Dillner, som också presenterade dagens program. Det inleddes med information från PRO centralt. Anna Nordin informerade om kommande resor och Försommardagen på Stabergsvallen i Klövsjö den 24 juni. Ann-Marie Hallqvist rapporterade från distriktets årsmöte. Vidare informerade hon om Sommarkortet på Länstrafiken som gäller seniorer fyllda 65 år. Priset är 750 kronor och gäller för resor under juni-juli-augusti.

Efter en god lunch som Signe Eriksson och Lisbeth Svensson med assistans av Lars-Olov Olsson bjöd på, berättade Lisbeth medryckande om ”Föreningas historia”.

Dagens underhållare var Olle Dillner som gladde med härlig sång och musik under dagen. Solveig avslutade mötet och passade på att hälsa alla välkomna till Rätans friskvårdsdag den 3 juni.

Dagen avslutade med att Lisbeth och Lars-Olov följde med ett tiotal intresserade upp i kyrktornet för att titta på kyrkklockorna och den vidunderliga utsikten över Klövsjöbygden.

Mer läsning

Annons