Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Ragunda

Annons

PRO Ragunda har hållit årsmöte på Strandliden. Ett sextiotal medlemmar hälsades välkomna och ett särskilt välkommen till Barbro Höckert från distriktet som gav information om PRO:s angelägna frågor. Årsmötet inleddes med parentation över under året avlidna medlemmar och Klara Lundborg läste en tänkvärd dikt.

Sedvanliga årsmötesförhandlingar följde med Jim Salomonsson som mötesordförande. Av verksamhetsberättelsen framgick att föreningen drabbades av en katastrof under sommaren då möteslokalen med inventarier brann ned till grunden. Detta till trots har de olika sektionerna bedrivit sina verksamheter såsom studier, bingo, boulespel både utomhus och inne, dans, gymnastik, utflykter till sevärda platser samt musikgruppen Zittronilerna.

Ett antal resor har företagits och fester har anordnats i samarbete med Stuguns och Fors PRO. Föreningen har 350 medlemmar. Gertrud Sörensson, Sven-Olof Eriksson och Roland Stolt lämnar styrelsen och dessa avtackades för förtjänstfullt arbete med blommor och förtjänsttecken. Nya i styrelsen blev Klara Lundborg ordförande, Laila Lindström sekreterare och ledamot Jim Salomonsson. Mötet avslutades med gott fika och mycket trevlig underhållning av Hildegun Forslund.

Mer läsning

Annons