Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Ragunda

PRO Ragunda har hållit höstmöte.

Annons

 Ordförande Klara Lundborg kunde hälsa ett 50-tal medlemmar välkomna. Inledningsvis gav Länsförsäkringar en kort information framförallt om sin olyckfallsförsäkring 60+. Naturligtvis hade Folksam även tillfrågats men kunde tyvärr inte komma. Under mötet behandlades styrelsens förslag till verksamhetsplan, budgetplan och styrelsearvoden, förslag som godkändes av mötet. Medlemsavgiften beslöts vara oförändrad. Verksamheter som pågår är: gymnastik, seniordans, boule, läsecirkel om Ångermanland med Höga kusten samt stick- och broderiverksamhet. Loppis hålls öppet vid vissa veckoslut. Information gavs om resor som planerats tillsammans med grannföreningarna. En första resa går i februari till Åland med möjlighet för den som vill spela boule.

Mötet avslutades med gott fika och uppskattad underhållning av Linda Rattfelt som sjöng visor till eget gitarrackompanjemang.

Julfest med dans har anordnats den 27 november på Vildhussen. Medlemmar i Stugun och Fors var inbjudna. Totalt kom drygt 100 personer till evenemanget.  

Mer läsning

Annons