Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Östersund

Annons

PRO Östersund hade julfest den 16 december på Björkbacka. Ett stort antal medlemmar hade sökt sig dit trots snöyra, halka och annat elände. Ett helt bedårande luciatåg från förskolan Bikupan inledde med julsånger och på något sätt får alla de välkända sångerna en annan dimension när de sjungs av minilucior och ministjärngossar och -stalledrängar.

Helge Mattsson hälsade alla välkomna och Marianne Jonsson informerade om medlemsavgiften.

Bertil Bladhs kvartett underhöll församlingen med välkänd julmusik och allsång innan det var dags för vad alla väntat på, nämligen julgröt med stut och kaffe och pepparkaka och godis. Alla lät sig väl smaka. Bertil Bladh och hans mannar spelade också under och efter kaffet. I stället för det vanliga lotteriet hade programkommittén med May Andersson i spetsen satsat på så kallade åror och det var en imponerande samling vinster som hade skänkts till lotteriet av medlemmarna. Det fanns många glada vinnare bland publiken.

Helge Mattsson påminde om att det snart blir ljusare och önskade alla en god jul och ett gott nytt år innan det var dags att skiljas åt efter årets sista medlemsmöte.

Mer läsning

Annons