Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Östersund

Annons

PRO Östersund hade julmöte den 16 december på Björkbacka. 85 medlemmar hade tagit tillfället i akt att komma och ha trevligt tillsammans. Bertil Bladh och hans mannar spelade under tiden som medlemmarna satte sig till bords. Innan ordförande hann öppna mötet, kom ”smålucior” från ett dagis i närheten och sjöng lussesånger till allas förtjusning. När de små gått ut, kunde ordförande Helge Mattsson välkomna medlemmarna och musikanterna. Fem nya medlemmar hälsades också välkomna. Marianne Jonsson informerade om stödmedlemsavgiften och Gudrun Låsgårdh berättade om föreningens hensida och vad som finns att läsa där.

Innan gröten och skinkstuten serverades, underhöll Bertil Bladhs med julmusik. Publiken fick sjunga allsång och stämningen var hög, när man äntligen fick smaka gröten. Som vanligt hade Björkbackas kock kokat en fantastiskt god gröt. Efter kaffet var det dags för mer musik och allsång.

Det hade sålts lotter till ett stort lotteri med skänkta priser, dragningen gick galant, men så var det också kassören, med hjälp av May Andersson, som skötte det hela.

Till sist kunde ordförande tacka de som kommit och givetvis musikerna, som spelat nästan hela tiden. 

Mer läsning

Annons