Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Offerdal

Annons

Årsmöte har hållits i församlingshemmet i Ede. Mötet inleddes med härlig musik av spelmännen Emil, Ove, Erik och Robin. Ordförande Sven-Olof Jönsson hälsade medlemmar som trotsat kylan varmt välkomna. Under året bortgångna medlemmar hedrades med ljuständning och en stunds tystnad.

Enligt verksamhetsberättelsen har föreningen haft många olika aktiviteter som terapi med bingo, matlagningskurs, boule och svampkurs.

Bussresa till Strömsund, Yxskaftskälen och Laxviken med Alsens PRO. Medverkat i veteranvetartävlingen med en hedersam andraplats. Kassörens och revisorernas berättelse föredrogs och lades till handlingarna, varefter mötet beslutade att bevilja styrelsen ansvarsfrihet.

Styrelsen: ordförande Sven-Olof Jönsson, kassör Gunnar Edler, sekreterare Elsie Jonsson, ledamöter Berit Staf och Birgit Edfalk med Nelly Alander, Aston Edman och Eva Süll som ersättare.

Föreningen bjöd på mjukstut, kaffe och kaka, därefter lotteriförsäljning med strykande åtgång och som avslutning spelades det bingo med Aston som utropare.

Mer läsning

Annons