Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Oden

Annons

PRO Oden avslutade höstens program med traditionsenligt luciafirande i Vinterträdgården på Folkets hus. Ordförande Fritz Wehlin hälsade cirka 180 medlemmar varmt välkomna. Då ”i vårt mörka hus kommer med tända ljus” Jämtlands luciakandidater. De bjöd på mycket vacker sång i stämmor dessutom.

Månadens profil var Eivor Tyve, som under många år hjälpt till med olika uppgifter inom Oden. Hon tackades med vacker blombukett, kram och varma applåder.

Efter detta serverade Karin Wehlin och hennes ”tärnor” risgrynsgröt, skinkstut och kaffe med pepparkaka.

Även i år kunde deltagarna glädja sig åt underhållning av Folke och Örjan Lindqvist med sönerna Hasse och Olle. Det var inte bara härlig musik och sång de bjöd på utan Folke kan ju även konsten att berätta historier.

Oden har fått många nya medlemmar under året och medlemsvärvarna tackades med seniorlotter. Sedan blev det lotteridragning på alla de fina vinster som skänkts av medlemmar. Det hade också sålts lotter, där bingolotter var vinster, och kassören med assistens genomförde även den dragningen.

Innan mötet avslutades tackade ordföranden tolkcentralens två ovärderliga damer med julblommor. Han tackade även alla som skänkt lotterivinster samt alla som deltagit i detta möte och önskade en god jul och gott nytt år.

Mer läsning

Annons