Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Oden

Annons

PRO Oden har haft trivselträff med studieupptakt på Folkets hus. Ordförande Sölve Staaf hälsade cirka 80 medlemmar, underhållarna Arne och Arvid och tolkcentralens två flyhänta damer varmt välkomna och redogjorde för dagens program. Hjördis Ferm presenterade och välkomnade 23 nya medlemmar i föreningen. Sölve meddelade att Oden fått en inbjudan till Föllinge söndagen den 25 oktober, där dragspelaren Sören Rydgren med vänner har konsert på Allaktivitetshallen. Anmälan kan göras till Sally Dahlin, som kan ordna med buss om nog många anmäler sig.

Dagens underhållare var herrarna Arne och Arvid som bjöd på musik, sång och muntra historier.

PRO Odens aktiviteter under hösten och vintern är många. Friskvårdsledarna Ulla Waessman och Astrid Eriksson informerade om allt man kan göra för att hålla sig frisk och i form och studieorganisatören Gun Lindroth om de studiecirklar man kan delta i. Hon tar gärna emot förslag på nya cirklar och cirkelledare. Informationen har tidigare delgivits medlemmarna och annonserats om.

Efter kaffe och goda smörgåsar var det dags att presentera månadens PRO-fil, Karl-Edvard Svensson, som ställer upp för Oden till 100 procent. Han kunde inte komma men ska uppvaktas av Sölve senare.

Gerd Wiik informerade om Länstrafikens Seniorbusskort för personer 65+, som började gälla den 1 september och som hon förmedlar till intresserade. Hjördis berättade att man nu kan lösa in vinster på Trippelskraplotter hos ATG-ombud. Ordförande Sölve redogjorde för vad som framkommit på KPR-mötet och upplyste om att det blir en kampanjdag för rättvisa skatter den 28 oktober. Sölve avslutade med att tacka alla som deltagit i dagens träff och önskade välkommen åter till Höstfesten söndagen 18 oktober kl 16.30. Sista programpunkt var lotteridragning, där vinsterna var bingolotter.

Mer läsning

Annons