Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Oden

PRO Oden har haft trivselträff med budgetinformation på Folkets hus.

Annons

I ordförandes ställe var det Hjördis Ferm som hälsade de cirka 80 medlemmarna, Hasse Karlsson från Folksam, musikanten Tommy John och tolkcentralen varmt välkomna och redogjorde för dagens program. Hon presenterade och välkomnade också nya medlemmar i föreningen.

Hasse Karlsson från Folksam informerade om de ändrade villkoren för Folksams grupplivförsäkring, som kommer att genomföras 2011. Han förklarade varför ändringen måste göras och poängterade att beslutet har Folksam tagit själv, ingen skugga ska falla på PRO-organisationen. Att försäkringen inte är ett sparande utan en riskförsäkring har Folksam tydligen missat att förklara. Efter ytterligare information om olika försäkringar kunde man ställa frågor. En protestlista till Folksam skrevs på av de närvarande under mötet.

Tommy John var dagens underhållare. Han hade en liten överraskning med sig nämligen dottern Elina, 8 år. Han spelade och sjöng, bland annat några av sina egna lite naturlyriska visor och en ny julvisa. Lilla Elina sjöng förstås med och hon gjorde ett bejublat solouppträdande med Linda Bengtzings låt ”Kan du se”.

Efter kaffe och goda smörgåsar var det dags för kassören Hjördis att presentera förslag till 2010 års budget. Hon förklarade en del punkter och mötet godkände den föreslagna budgeten. Hon berättade att man vid PRO-distriktets höstmöte hade beslutat om ändring av medlemsavgiften och förklarade varför PRO Oden inte ändrar sin andel. Månadens PRO-fil var Marlene Stoll, som är en flitig lottsäljare. Hon fick blommor och varma applåder som tack.

Hjördis avslutade med att tacka alla som deltagit i dagens träff och önskade välkommen åter till Luciaträffen den 8 december. Då tar man tacksamt emot vinster till lotteriet. Sista programpunkt var lotteridragning med bingolotter som vinster.

Mer läsning

Annons