Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Oden

PRO Oden avslutade höstens program med traditionsenligt luciafirande i Vinterträdgården på Folkets hus/Osd.

Annons

Ordförande Sölve Staaf välkomnade de 130 medlemmarna och dagens underhållare P O Wikström.

I år fick man besök av inte bara en utan flera små lucior med stjärngossar, tomtar och pepparkaksgubbar. De kom från Tavelbäcksskolans förskola och sjöng alla sina sånger som bara 6-åringar kan. Att de var uppskattade hördes på applåderna.

Föreningen har fått många nya medlemmar under året och medlemsvärvarna tackades med Trippellotter.

P O Wikström, som vunnit Seniorchansen, underhöll med välbekanta julsånger, och O helga natt var mästerlig.

Efter detta serverades gröt, skinkstut, kaffe och pepparkaka.

Ordföranden underströk att PRO är partipolitiskt helt obunden och neutral och organisationen har som sin huvudsakliga uppgift att på olika sätt värna medlemmarnas/pensionärernas intressen. Han upplyste vidare att föreningens styrelseledamöter själva inte har några ekonomiska förmåner i samband med dess träffar.

P O Wikström fortsatte med ytterligare ett antal melodier innan alla de 41 skänkta och mycket uppskattade vinsterna lottades ut. Ordföranden avslutade träffen med att tillönska alla en god jul och ett gott nytt år. Nästa trivselträff blir den 19 januari 2010.

Föreningen hade den 19 november informationsmöte med nya medlemmar på Ljungen. Både styrelsen och medlemmarna presenterade sig och diskuterade i en avspänd och trivsam ton. Sören Johansson med sitt dragspel förhöjde stämningen.

Adventsresan den 29 november avslutade årets resor med adventsgudstjänst i Bergs kyrka. Man åkte sedan till Åsarna för att äta julbord på Big Moose Hotel.

Mer läsning

Annons