Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Oden

Ett 90-tal medlemmar hade den 22 februari mött upp i OSD vid föreningens årsmöte.

Annons

John Dahlin höll inledningsvis en parentation över de 28 medlemmar som avlidit under 2010. Distriktets Inger Andersson valdes att leda förhandlingarna. Verksamhetsberättelsen och den ekonomiska redovisningen kunde invändningsfritt klubbas igenom liksom revisionsberättelsen.

Styrelseledamöter och andra förtroendevalda kunde utses enligt valberedningens och styrelsens förslag. Tyvärr är det ännu inte någon som anmält sitt intresse att vara ordförande för det kommande året. Ytterligare arbete återstår därför för beredningen.

Sigvard Ivarsson och Ulla Waessman informerade om det pågående projektet rörande hantering och användning av läkemedel. Ännu finns tid för medlemmar att anmäla sig för att delta i diskussionsgrupp i ämnet.

Arne Nilssons trio hade för dagen engagerats som musikalisk underhållare och den fullgjorde uppdraget med bravur. Sölve Staaf blev med blommor och applåder avtackad för sin tvååriga sejour som föreningens ordförande. Maj-Britt Olsson blev på samma sätt avtackad för bland annat sin tid som ersättare i styrelsen. Innan alla lämnade möteslokalen fick Inger Andersson och de båda från tolkcentralen blommor och applåder för sina insatser. Närmast på programmet står nu pimpelfiske på Lillsjön den 15 mars vid 12-tiden.

Mer läsning

Annons