Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Näs-Hackås-Sunne

Onsdagen den 18 februari hölls 2009 års möte på Jättenborg i Hara. Cirka 90 medlemmar ställde upp trots busväder.

Annons

 

Mötet började med att ordförande Helge Lundqvist hälsade alla välkomna, därefter följde parentation över de medlemmar som avlidit under 2008. Ombudsman Barbro Höckert hade inbjudits att hålla i dagens förhandlingar. Ett stort antal nya medlemmar hälsades särskilt välkomna och Gunnar Johnsson överlämnade jubileumsboken som kom ut under år 2007.

Valberedningen hade gjort ett gediget arbete och alla val kunde genomföras med fart. Ekonomisk årsberättelse gicks igenom och godkändes, därefter beviljades styrelse och revisorer ansvarsfrihet.

Gunnar Johnsson berättade om de olika resor som ska företas under året. Långresan till Norrbotten och Narvik har fortfarande ett antal lediga platser. Bouleresan till Alnö återkommer redovisas datum ed mera senare. Den hemliga julbordsresan kommer att bli söndagen den 13 december och det är redan 55 personer anmälda. Det är 16 platser kvar. Den som vill åka med måste ringa till Gunnar. Underhållningen under mötet sköttes med bravur som vanligt av Glös-Allans.

Mötet avslutades med gott kaffe som kökspersonalen i Hara hade kokat, till kaffet bjöds på läckra semlor.

Mer läsning

Annons