Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Mörsil-Mattmar

Annons

PRO Mörsil-Mattmar anordnade en fiskeutflykt fredagen den 27 mars. Över 30 personer från Mörsil - Mattmar, Offerdal och Alsen trotsade isande vindar och pimpelfiskade i Kougsta, Kluk. Fiskarna var inte med i någon större utsträckning, så fångsten blev inte så stor. De som hade liten svårt att gå satte sig i vindskyddet och njöt av solen.

Sen var det dags för mat. Trots att det var så många som var hungriga blev allting färdig fort, tack vare den stora stekpannan och många hjälpsamma deltagare. Gott kaffe kokat på öppen eld och hembakad kaka avslutade rasten. Sen var det dags igen för fiske och tipsrunda, fast vinden ställde till det genom att ta med sig en fråga. Till sist fick man kalla in de ivrigaste fiskare till lottdragning och avslutning av tipspromenaden.

Lottningen föredrogs av föreningens nya ordförande Elof Berqgvist. De skänkta vinsterna räckte till nästa alla deltagare. Ordförande tackade alla deltagare för en trevlig dag. Maud och Ingemar Olsson fick ett stort tack för en bra organisation för utflykten. Alla deltagare, även gästerna från Offerdal och Alsen tyckte att dagen var lyckad och trivsam.

Mer läsning

Annons