Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Leva livet

PRO Leva Livet har haft sitt första medlemsmöte för hösten.

Annons

Ett trettiotal medlemmar hade hörsammat inbjudan och kom till Folkets hus för en stunds trevlig samvaro, lite information och en kopp kaffe med smörgås.

Föreningens ordförande Marianne Stålberg hälsade välkommen och berättade lite om vad som hade hänt i föreningen under sommaren. Hon berättade också lite kort om vad som kommer att vara på programmen i höst. Ungefär så här: I oktober hålls föreningsmötet i Bio Regina, där deltagarna får se en film och ska därefter få information från ansvariga i den föreningen.

 Vid novembermötet är det tänkt att medlemmarna ska få träffa länets riksdagsledamöter som inbjudits för att svara på vetgiriga frågor. I december firas kanske en något annorlunda luciahögtid. Men allt ska inte avslöjas i förväg!

Eventuellt planeras en resa till Trondheim med Mittnabotåget. Att se direktsänd opera från Metropolitan i New York kan man göra i Bräcke. Eventuellt planeras gemensam resa också dit. 

Efter de inledande orden fick de närvarande se en del av sina kamrater visa kläder från ett litet företag i Matfors. Från initierad källa kan nämnas att de för dagen framträdande ”mannekängerna” hade väldigt roligt när de fick visa fram sina olika kreationer. Naturligtvis blev det därefter möjligt för alla att inhandla något nytt att ta på sig inför den stundande hösten och vintern.

Mer läsning

Annons