Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Krokom

Annons
PRO Krokom hade novembermöte i kommunhusets kafeteria den 14 november.
Mötet öppnades av ordförande Rolf Adolfsson som hälsade cirka 60 ordinarie medlemmar samt fyra nya välkomna.
Rolf föredrog dagens program och överlämnade ordet till kassör Ulla Henriksson som delgav budgeten för 2009. Även i år blir det ett bra resultat, men även PRO Krokom måste höja medlemsavgiften inför år 2009.
Reseledare Hillevi Karlsson rapporterade om resorna: adventsresan är fulltecknad, det finns platser kvar till Östersundrevyn, pensionärsföreställningen den 15 januari 2009. Den 20-22 mars 2009 går en resa till Stockholm på "My Fair Lady". Bara att höra av sig till Hillevi.
Studieledare Elsy Björklund beklagar att studieböckerna inför Landskapscirkeln var försenade. Cirkeln "Nära ögat", om starr, börjar den 19 november 2008.
Roger Lundberg var representant vid Jämtland landstings möte på Ava Garden om Anhöriga i vården, det var mycket intressant. De anhöriga är berättigade till ersättning som finns att tillgå.
Besökare från Röda korset, Elsy Eskilsson och Mariann Fahlskog instämde med Rogers rapport gällande de anhöriga. De upplyste om säkerhet i vardagen med tips och råd på äldre dar. Risker som kan behöva åtgärdas, lösa mattor, sladdar, svag belysning, hala inneskor med mera.
Rolf tackade damerna för besöket. Lotteridragning följde med fina vinster samt smörgåstårta och kaffe.
Därefter blev det underhållning med Bertil Erikssons orkester, i medryckande låtar såsom Trönderbrura, snoa och valser. De fick rungande applåder. En mysig eftermiddag i en stor, trevlig lokal.
Tack till alla berörda, särskilt de som skänker vinster till föreningen. Nästa möte är julfesten i Ytterån den 6 december.

Mer läsning

Annons