Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Krokom

Annons

PRO Krokom hade månadsmöte med musik och mode i Ås församlingsgård den 28 mars.

Det var en mulen dag så utsikten över den vackra Åsbygden var något dämpad. Inne i församlingsgården möttes deltagarna av musik av tre käcka damer, som kallar sig ABC-trio.

Arne Dahlin kunde hälsa cirka 80 deltagare välkomnaDärefter överlämnade han ordet till ordförande Rolf Adolfsson som ledde mötesförhandlingarna.

Reseledare Hillevi Karlsson presenterade de kommande resorna. Först är föreningen bjuden till Hammerdal den 8 maj och till Lit-Häggenås den 22 maj. Resa till Dalhalla blir det den 6-7 juni. Där uppträder Christer Sjögren och Lasse Berghagen med flera. Västerbotten den 29/6-3/7, FunäsdaIen den 20 juli och Hemliga resan den 10 augusti samt Nöjden och Adventsresan.

PRO Krokom deltog vid kampanjdagen den 27 februari angående pensionärsskatten.

Mera underhållning blev det av ABC-trion där även Anita läste en rolig dikt om ” Karlar”. Gunnar Geira och Arne Dahlin tolkade Evert Taube.

Dragning på alla lotterier, ett rikt utbud på vinster med allt från fruktkorg till navkapslar – allt skänkt av medlemmarna, stort tack till alla.

Under tiden serverade Åskommittén kaffe med smörgåstårta.

Efter detta var det dags för mannekängerna Ragnhild, Anna Britta, Doris, Linnea, Gunnar och Arne att visa vårens och sommarens kläder från Seniorshopen i Sundsvall.

Rolf ropade in de som har jobbat med allt inför mötet, de fick en stor applåd.

Tack för en trevlig eftermiddag i Ås med Arne och hans medhjälpare.

Nästa möte är vårfesten på Rödön den 25 april

Mer läsning

Annons