Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Krokom

PRO Krokom hadeseptembermötet i Aspås med musikkafé.

Annons

Mötet öppnades av ordförande Rolf Adolfsson som hälsade cirka 70 medlemmar välkomna. Även sex nya medlemmar och tre stödmedlemmar hälsades välkomna.

Det är alltid lika trevligt att få besöka Församlingsgården som ligger så högt och vackert.

Diverse mötesförhandlingar presenterades, Studieorganisatör Elsy Björklund berättade om alla cirklar som är igång, bland annat landskapscirkeln där deltagarna ska läsa om Jämtland i år. Reseledare Hillevi Karlsson pratade om resor, vid adventsresan är inte kyrkan fastställd än, landskapsresan går till Norge och Savalen efter att cirkeln är klar.

Hjördis Bohm informerade om busskortet för seniorer det går att köpas hos henne.

Trafikansvarig Tore Persson berättade om deras bilbälteskontroll den 15 september i Krokoms centrum.

Gertrud Ljungkvist från Försäkringskassan besökte mötet och hon berättade på ett förståeligt sätt om tandvård, bostadstillägg med mera som man hade frågor om. Försäkringskassan i Krokom är nu flyttad till Östersund.

Därefter blev det underhållning av Nils Erik Elofsson, en omtyckt sångare, där alla fick vara med i allsång också. Aspåskommittén serverade kaffe med hembakta ”stutar” och äppelkaka med vaniljsås.

Fyra lotterier såldes där en del hade tur att få med sig en av de fina vinsterna. Stort tack till Aspåskommittén för en fin dag.

Nästa möte är höstfesten på Hägragården den 17 oktober.

Mer läsning

Annons