Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Krokom

Annons

PRO Krokom har firat 60-årsjubileum i samband med Julfesten i Ytterån den 5 december. Årets sista medlemsmöte.

Marschaller lyste vid uppfarten till Folkets hus. Harald stod och tog emot gästerna. Margareta och Birger bjöd på glögg. Ulla och Elsy bokade av alla. Lokalen var pyntad med tomtar och allt som hör julen till. Sex långbord var dukade med ljus och röda servetter. P-O Wikström sjöng fina julsånger under tiden alla satte sig till bords.

Ordförande Rolf Adolfsson hälsade 160 personer välkomna till Ytterån – därav tre nya medlemmar. Bengt Vågklev hade gjort en historik över de 60 åren som PRO Krokom har bakom sig, nu är det över 400 medlemmar. P-O underhöll ett tag till med de kära julsångerna, han sjunger mycket bra dessutom, det blev en fin stämning. Gunnel Vejdeland hade diktat en rolig allsång om ett aktivt och glatt gäng som fyller 60 år. En jättebra beskrivning över Krokoms PRO. Tack Gunnel det var kul!

Ett härligt julbord var nu framdukat med hemlagade rätter av Ann Mari med medhjälpare. Åtta lotterier såldes till ett otroligt vinstbord med vackra slöjdade saker av alla de slag. Tack till alla som skänkte vinster!

Dans sedan till G-emix orkester även i år, trevligt att se killarna igen. I pausen serverades kaffe med Jubileumstårta, bullar och kaka. Ordförande Rolf såg till att Ytteråkommittén kom in och de fick varma applåder som tack för allt jobb som låg bakom denna julfest. Dansen fortsatte en stund till.

Tack alla berörda för året 2009. God jul och gott nytt år! Vi ses nästa år igen.

Mer läsning

Annons