Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Körfältet

Annons

PRO Körfältet samlades till medlemsmöte på Dragonen lördagen 4 april till en påskdekorerad lokal med påskris, gula begonior och tupprydda bord.  Samlingstiden för dagen: tysthets- och koncentrationstid med Erics skapade ordlek. 

Ordförande Eric Fors hälsade alla välkomna och ett särskilt välkommen tillkom Ambjörn Sandler.  Dagordningen godkändes och att justera dagens protokoll valdes Ingrid Bergvall.  Ordet överlämnades till Ambjörn Sandlers kåserande - för dagen om sin bok Fånga din dag.

 Hans målgrupp från början var – en hjälp till andra olycksdrabbade och berörda, men färdigskrivet gäller det alla.  Boken har 16 avsnitt från olyckan till dags dato. Mitt i kåseriet monterades klarinetten ihop och stämningsfullt spelade Ambjörn ”On the sunny side of the street” som rönte applåder.  Fort-sättningen innehöll episoder ur boken. Ambjörn avslutade sitt professionella framträdande med att tacka för att han fick komma på Körfältet och Ambjörn och Lilian avtackades med applåder. Om Ambjörn sägs: han förlorade benen, men växte som människa. 

Dags för kaffestunden, som utöver smörgås bestod av rulltårta med vispgrädde och persika. Notarius publicus Per-Olof sattes att kolla tävlingssvaren. Ordförande företog lotteridragningen och Östen och Gillis fördelade priserna. 

Åter till dagordningen: DM i boule spelas i Hackås i augusti och Veteranvetartävlingen går av stapeln på Brunflo ordenshus den 26 maj.

Ordförande tackade arbetsgruppen, lotteriansvariga och önskade alla en glad påsk och slutligen var det dags för prisutdelning i ordleken, som gav  Mildred Olander, Inga Olofsson och Ingegerd Åhlander en påse Lillsjöhögsbröd.

Mer läsning

Annons