Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Körfältet

PRO Körfältetfirade sommarlov lördagen den 9 maj.

Annons

Lika soligt och sommarlikt var Dragonens samlingssal med björkrismusöron och tulpan (redan från egen rabatt) i vas och vattenglas med blomknoppsfärdigt blåbärsris prydde borden. Underhållarna för dagen, Stina Karlsson från Vigge och Sven-Olof Andersson från Rätan, spelade durspelsduett och sedan S-O med större dragspel sjöng Stina Jämtlandslåtar på äkta jamska och unisont sjöngs När det våras ibland bergen. 

Ordförande Eric Fors hälsade drygt 90 medlemmar välkomna på Europadagen och ett särskilt välkommen och applåd till underhållarna. Till dagens justeringsman valdes Nisse Jönsson. Siv Engdahl välkomnadessom ny medlem in i föreningen med en applåd. Ordförande berättade att PRO Östersund anordnar Miljödag på Jamtli onsdag den 13:e med Andreas Gyllenhammar, som förklarar orsak och verkan.

Evabritt rapporterade från KPR och äldreboendebyggandet, som legat lågt, men nu kommer att starta eftersom 40-talisterna har krav på valmöjligheter för livskvalitet, när de går i pension. Reseledaren Astrid informerade om resan till Wången, Åse kalkbruk och Gamla lanthandeln i Krokom onsdagen 10 juni och att det finns platser kvar.   

Scenen blev underhållarnas och deltagarna fick lyssna till fina låtar som Änglar - finns dom, Ann Karoline och Ödemarksro.  Publiken fick också sjunga med. Sven-Olof drog också riktigt bra historier. Efter späckat, medryckande program avtackades Stina och Sven-Olof med en rungande applåd. 

Dags att inta förplägnaden: landgång, dricka, kaffe och mazarin – jättegott.  Lotterigänget med vinstnummerutroparen Ivan och springpojkarna Östen och Gillis, som dagen till ära delade ut dubbla vinster.  Ordförande avslutade mötet med att tacka dagens arbetsgrupp för väl utfört arbete, lotteriansvariga och alla närvarande vid borden med minnesorden för sommaren: ”Den enda människa du kan ändra på – är dig själv”.

Bingo 23 maj, surströmming blir den 29 augusti. Ha en bra sommar!

Mer läsning

Annons