Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Körfältet

Annons

PRO Körfältet avslutade terminens  verksamhet på luciadagen.

Den juldukade  lokalen med röda dukar, vita, röda och gröna servietter och dekorerad, lysande gran på scenen och en vanligtvis rundspringande ordförande, i dag sittande med sitt dragspel och med lågmälda toner spelande julsånger var förvånande – vad skulle komma? 

Ordförande Eric Fors hälsade alla välkomna och öppnade mötet, fick sin dagordning godkänd och till dagens justeringsman valdes Nils Jönsson.  Fem nya medlemmar hälsades välkomna till föreningen med en applåd. 

Dags för underhållning: Äntligen fick gästerna applådera de egna duktiga sångröstförvaltade medlemmarna Verner och Gunnar och ordförande visade varför han medtagit dragspelet. ”När ljusen tändas därhemma” och ”Goderafton”. 

Gunnar Huss berättade om Kärans reducering och de 6-iga antalet har antagit namnet: ”Verner och hans vänner”.  Verner = Sjölander. Vidare sjöngs ”Midvinternattens köld är hård”, ”Sjömansjul på Hawaii” och ”Bjällerklang”. 

Dags att inta julgröten och en mättande skinkstut.  Efter inkomst kommer utgift och därför intog Ingrid Bergvall scenen och fick deltagarna att sittande utföra förbrännande kalorier till hennes program. 

Verner och Gunnar äntrade scenen och bjöd på ”Nu tändas tusen juleljus” och ”Min barndoms jul”.  Dags för kaffe och pepparkaka och lotteriansvariga avslutade sitt arbete med Ivan, som delger vinnarna och Östen och Gillis, som brödvinstutdelare. 

Ordförande tackade dagens arbetsgrupp, lotteriansvariga och en hjärtlig applåd tillgavs dem. 

Duetten sjöng ”Vinterland” och unisont sjöngs

”Stilla natt”.  Verner och hans vänner – Gunnar och Eric fick en lån.g hjärtlig applåd   Ordförande avslutade dagens program  med att önska god jul och gott nytt år och ett ord på vägen:  ”Gå ofta till din vän – för oanvänd stig växer snart igen”.

Mer läsning

Annons