Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Körfältet

Den 9:e i 25 graders kyla förrättade PRO Körfältet 2010 års första medlemsmöte på Dragonen.

Annons

De färgglada servetterna i dricksglas höjde sinnesstämningen när man kom in.  Ordförande Eric Fors hälsade närmare 60 medlemmar + en del med kompis välkomna. Ett särskilt välkommen till dagens underhållare: Sabina Wärme – som fick en välkomstapplåd. 

Dagordningen godkändes och att justera dagens protokoll valdes Bengt Wångklev. Föreningen har fått två nya medlemmar, som välkomnades med en applåd. Ordförande föredrog skrivelse från Riks med information till boulespelarna att SM:et spelas 25 och 26 september i Gysinge. 

Hildur hade fått informationsmaterial. från Länstrafiken om seniorårskort och broschyrer fanns på varje bord. Intresserad får själv köpa kortet. Studieorganisatören Astrid informerade om att tvåändstickningen startar vecka två och litteraturcirkeln fortsätter denna termin.  Ingrid rapporterade att qi gång och gymnastik också startar vecka två liksom boccia och stavgång.

Ordförande rapporterade att dagisverksamheten fortsätter på Dragonen under januari.  Parkskolans lokaler är inte klara. 

Ordförande upplät scenen till Sabina Wärme, som hade både piano och gitarr med sig och sjöng till att börja till eget pianoackompanjemang: Olle Adolphsons Trubbel och Älskling, jag vet hur det känns. Därefter blev det Owe Törnqvists När min vän. Till gitarr sjöng Sabina sedan Dan Anderssons Jag väntar och Allan Edvalls Jämlandsvisa på jamska samt Cornelis Vreeswijks Balladen om Cecilia Lind. Åter till pianot och Monica Dominiques: Till dig samt Fly me to the moon och Jag ger dig min morgon. Ordförande tackade Sabina för trevligt arrangemang och genomförande och Sabina erhöll en hjärtlig applåd. 

Ingrid Bergvall fick utrymme för kaloriförbränning med sitt sittande gympaprogram till musik. Deltagarna stampade med fötter, höjde axlar och grimaserade till sina grannar. En applåd tillägnades henne. 

Ordförande tackade dagens arbetsgrupp för väl utfört arbete och erhöll en rejäl applåd för det, fortsatte därefter med att delge lotterivinstnumren på lotteriet och Östen och Gillis delade ut - för dagen – kaffevinster. Det var för kallt i Lillsjöhögen att elda upp ugnen. Synnerligen förnuftigt!

Nästa möte blir årsmötet.

Mer läsning

Annons