Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Jämtland

/
  • Möte PRO Jämtland. Närmast kameran sitter Anders Teljebäck och till vänster om honom, Bo Sundström.Foto: Ulla Eriksson

Annons

Jöns-Bertil Ericson öppnade distriktets höstmöte med att hälsa ombuden varmt välkomna till dagens arbete, varefter det blev underhållning av Jan Löfgren, sång, och Stefan B Nilsson, piano.

Efter underhållningen tog kassören Birgit Norlander-Rosth över för redovisning av budgeten 2010, vilket slutade med sänkt avgift till distriktet från 45 till 30 kronor/per medlem.

Sen var det plats på scen för Anders Teljebäck, förbundssekreterare PRO Riks. Han talade om hur vital vår organisation är ute i landet, samt att han redovisade från de samtal som pågår med Folksam när det gäller grupplivförsäkringen, att få ett bra slut på det hela från både Folksams och försäkringstagarens synpunkt. Anders talade också om PRO:s starka varumärke på grund av exempelvis prisundersökningar, pensionssystemen, hälso- och sjukutredningar. Skatteutredning och PRO-ålder, inte att förglömma den pensionärstidning som medlemmarna får.

Mötet besöktes även av Lena Weinstock-Svedh från landstinget som berättade om det hälsoval som ska göras av medborgarna i Jämtlands län. Vilken hälsocentral som de vill använda i framtiden. Jöns-Bertil avslutade mötet med att tacka ombuden för ett gott dagsverke.

Mer läsning

Annons