Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Hoting

Annons
PRO Hoting har haft ett välbesökt novembermöte.
En ny medlem, Ann-Britt Rönnberg, Hoting, hälsas välkommen.
Kassören meddelar att eftersom både PRO centralt samt distriktet höjt sina avgifter, och trots att föreningen behåller sin gamla avgift, måste man dock ta in pengar så att det täcker nämnda avgiftshöjningar. Detta innebär att medlemsavgiften för år 2009 blir 210 kronor. Han har även gjort ett budgetförslag för år 2009, vilket tyvärr visar på ett underskott.
Margareth Kanon tackade för uppvaktning på födelsedagen, samtidigt beslutades att hon som tack för sitt arbete vid den lilla trädgårdstäppan vid Solgården ska få en julblomma.
Ordförande och sekreterare har deltagit i distriktets höstmöte i Östersund. Här talade Sten Boström, verksamhetsombudsman inom PRO, och han gav föreningarna synpunkter på olika ärenden som kunde vara intressanta att ta upp och diskutera i föreningarna. Landshövding Britt Bohlin påtalade att Jämtland nu kommit in i en ny fas på grund av vindkraftsutbyggnaden och att detta kan tillföra länet både arbetstillfällen och pengar.
Rikard Lindqvist har arbetat med att göra en hemsida för Hotings PRO och fast den fortfarande är under uppbyggnad inser alla att han gör ett bra jobb.
Den 12 december blir det Lilla julafton på Solgården dit alla hälsas välkomna, avgiften är 50 kronor, medlemmar över 80 år går gratis.
Efter mötesförhandlingarna bjöd Elsa, Astrid och Anna-Lisa på kaffe med dopp.
Annons