Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Hede-Vemdalen

Annons

PRO Hede-Vemdalen har haft årets sista medlemsmöte i Hedeviken. Ordförande Anita Nordén kunde hälsa 56 medlemmar välkomna. Kassören Kjell-Åke Ståhl informerade om årets kassaverksamhet, som visade på ett bra överskott, detta tack vare lotteriverksamheten i föreningen, tombolalotterier har ju funnits både i Hede och Vemhån under sommaren.

Tack vare detta behöver inte medlemsavgiften höjas, och budgetförslag, arvoden och verksamhetsplan för 2010 fick mötets godkännande.

Trafikansvarige Lars-Erik Nordin gav som vanligt många goda råd, han uppehöll sig särskilt vid vikten av att använda reflexer.

Friskvårdsledaren Ulla Nilsson informerade om hur långt hon nått med projektet att få Nisse Simonsson till Hede för ett föredrag, det är den ekonomiska biten som inte är löst. Vidare ska några av föreningens damer sy stoldynor till Hedegårdens matsal, som tack för att PRO gratis får utnyttja Hedegårdens lokaler och redskap vid styrketräningen.

Den 21 november anordnade PRO julmarknad i Hede med försäljning av flötgröt, hembakat bröd och diverse hemgjorda alster, som skänkts av medlemmarna. Till detta sång och musik av ”3 Ragnar och 1 Arthur”.

Den 26:e var det dags för PRO:s nya arbetsuppgift, nämligen att sköta serveringen i Sonfjällsskolans rasthall. Något som föreningen gör helt ideellt, och som både skolan och pensionärerna ser positivt på.

Mer läsning

Annons