Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Hede-Vemdalen

Annons

PRO Hede-Vemdalen hade årsmöte den 26 februari i Vemdalen på Lövåsgården. Ett 60-tal medlemmar hade anslutit sig. Mötet öppnades av ordförande Anita Nordén, som hälsade alla välkomna. För att hedra de som gick bort under det förra året, hölls en tyst minut. Sedan läste Birgitta Westergren en stillsam dikt.

Till ordförande för årsmötet valdes Axel Thunell. Verksamhetsberättelsen föredrogs och lades till handlingarna. Kassören lämnade ekonomisk rapport som mötet godkände. Revisorernas berättelse fastställdes, och mötet beslutade om ansvarsfrihet för styrelsen.

Styrelsen för det kommande året blev: ordförande Anita Nordén, kassör Kjell-Åke Stål, sekreterare Alf Östberg samt studieorganisatör Carin Östberg. Övriga ledamöter är Ingrid Wallner-Hansson, Åke Nilsson och Gudrun Westlund. Ersättare är Ulf Revelj, Solbritt Mill-Mattson och Kerstin Rosenberg. Tidigare styrelseledamot Nancy Hansson avgår på grund av sjukdom.

Ordförande Anita Nordén tog över klubban och tackade Axel för att han, även i år, ställde upp för. Han fick en gåva som tack.

Föreningen fick också in en motion som gällde höjd inträdesavgift på danserna. Höjningen gällde från 100 till 120 kronor. Detta på grund av att orkestrarna blivit dyrare, och färre som kommer på danserna Motionen antogs enhälligt av medlemmarna.

Föreningens styrelseledamot Nancy Hansson avtackades med blommor. Övriga som fick motta blommor var Haldo Persson, revisor, Marianne Martinsson, ersättare revisor, Yvonne Dalsten, ersättare vattengymnastiken, Ulla Karlsson, reseledare och Allan Norberg, erssättare revisor. Och den som haft sitt uppdrag i föreningen minst fem år, får föreningens förtjänsttecken. I år fick Ulla Nilsson det. Hon har haft hand om styrketräningen, och fortsätter med det, och det fungerar bra.

PRO:s fisketävling i Särvsjön blir vecka 12. Dagen är ännu inte bestämd. PRO, tillsammans med Fjällglimten, kommer att ha ett musikkafé i maj.

Mötet avslutades med en god soppa, smörgåsar, kaffe och semla. Tack festkommittén för detta!

Till sist. Det var ett helt fantastiskt trevligt och roligt uppträdande av Jon och Erika från Klövsjö. De sjöng, spelade gitarr och fiol, och berättade roliga historier.

Mer läsning

Annons