Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Hammerdal

Annons

Höstens sista möte hölls den 23 november. Ordförande Åke Andersson öppnade mötet och hälsade alla välkomna.

Efter mötesförhandlingar där budgeten för 2013 föredrogs och godkändes, underhöll sångare och musikanter underhöll med vackra julsånger därefter inbjöds till ett rikligt uppdukat julbord med Alva, Sonja, Åke, Anita och Sven som värdar.

Den 27 september underhöll Mats Hurtig med delar av program under hans tid som revyartist, ett mycket uppskattat inslag med en fullsatt lokal med avbrott för fika som Alva ordnade.

Den 5 oktober var så dags för sopplunch, hemlagad och god ärtsoppa som Julia hade lagat samt kaffe och kaka. Den 11 oktober underhöll sångare och musiker gästerna på Åshamra och den 17 oktober åkte de till Strömsund för att roa gästerna på Strömbacka. Den 26 oktober var det så tid för sopplunch igen och Karin hade lagat en jättegod fisksoppa.

Den 9 november fick föreningen besök av Tage Levin som berättade om sin bok, kaffebord med hembakat bröd som vanligt. Den 16 oktobers kafé inbjöd ABF till tårtkalas.

Kafeér med hembakat varje fredag, sångare och musiker träffas kontinuerligt. Boularna har sina träffar så mycket de bara orkar och nu när vintern kommer måste de flytta inomhus. Bingo i lokalen varannan vecka, kursverksamhet och lotterier samt gåbingo arrangeras. Alla ställer upp ideellt och bidrar till trevlig samvaro, ett trevligt avbrott i vardagen.

Mer läsning

Annons