Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Hammerdal

Den 23 oktober inbjöds föreningens medlemmar och särskilt inbjudna gäster till att fira föreningens 50-årsdag.

Annons

Ordförande Åke Andersson hälsade alla välkomna till en trevlig dag. Gästerna uppvaktade med tal, blommor och presenter, varefter Julia, Elvine, Eva, Arne och Betuel serverade lunch. Mätta och glada gäster fick därefter avnjuta en mycket uppskattad underhållning med sång och musik av gruppen ”De ocensurerade”.

Den 15 juli gräddade Sixten och Kjell kolbullar till många hungriga gäster, ett återkommande uppskattat inslag, liksom surströmmingsfest som hölls den 24 augusti. Värdar var Eva, Betuel, Eivor, Sten, Anitha och Ulf.  Den 28 augusti gick resan med buss mot Laxsjö med inbjudan till en trevlig höstfest från Föllinge-Hotagen, Laxsjö, ett 30-tal medlemmar hörsammade inbjudan.

Höstupptakt den 25 september började med månadsmöte där ordförande Åke Andersson hälsade välkommen och sångare och musiker underhöll. Efter sedvanliga förhandlingar inbjöds till fika. 

Kaféerna startar den 2 oktober där föreningens damer inbjuder till kaffe och hembakat bröd. Alva arrangerar gåbingo och lotterier säljes. Sångare och musiker träffas varje torsdag för sångövning, samt underhåller på Åshamra, kyrkan och Solgläntan i Strömsund och inte minst vid föreningens sammankomster.

”Boularna” har spelat varje vecka under hela sommaren samt deltagit i kommunmästerskap och distriktsmästerskap.

 

Mer läsning

Annons