Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Hallen

Hallens PRO-förening genomförde på torsdagen den 4 mars sitt årsmöte på Bjurgården i Hallen. 38 medlemmar var närvarande.

Annons

Efter att föreningens ordförande Gunnar Jansson hälsat alla hjärtligt välkomna till mötet, intogs en välsmakande lunch. Efter lunchen vidtog musikalisk underhållning av Tommy John från Frösön som bjöd på en trevlig blandning med sång och gitarrspel, som uppskattades av de närvarande.

Efter att årsmötet öppnats vidtog parentation av under året avlidna medlemmar med en tyst minut och diktläsning av Odny Jansson.

Till mötesordförande valdes Karl-Uno Wisén, som gästade från Duved. Efter att de sedvanliga mötespunkterna klarats av, vidtog avtackning med blommor av styrelsemedlemmen Erik Dromberg som varit föreningens kassör i 12 år. Även mötesordförande erhöll blommor för sin insats. Dessutom tackades några som haft uppdrag i föreningen, men som nu slutat med detta. Sedan verkställdes dragning av de tre lotterier som sålts, vilket gjorde att många kunde vända hemåt med en lotterivinst i bagaget.

Mer läsning

Annons