Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Frostviken

PRO Frostviken avslutade ”vårterminen” med ett sista månadsmöte den 29 maj, och på kvällen samma datum anordnades vårfesten, som vanligt på Saga i Gäddede.

Annons

Men tisdagen den 2 juni kom Seniorshopen på besök och visade och sålde kläder. Alltid ett trevligt och bra inslag i verksamheten.

”Höstterminen” började med surströmmingsfest den 22 augusti där ”Knutte” spelade till dans. Då som alltid var många av de norska vännerna med, och Norråkers PRO var inbjudna.

Så den 28 augusti hölls det första månadsmötet för hösten. Ordförande Elsa Andersson brukar börja mötena med en dikt, men den här gången berättades det roliga historier. Då Swedbanks bankkontor i Gäddede slog igen den sista augusti så var kontorschef Bengt Wiklander på mötet och informerade deltagarna. Det är ett stort och svårt avbräck i Frostviken att inte ha någon bank att tillgå, och speciellt med den stora turisttillströmningen. Nu börjar alla aktiviteter att sätta igång igen, bingon, pratstunden, juntan och boulen. Men boulen har hållit igång hela sommaren, men med ett begränsat antal spelare, då det finns så mycket annat att göra den ljusa årstiden. Finns tillräckligt stort intresse så börjar Ingeborg Andersson med qi gong, och alla medlemmar är givetvis välkomna till aktiviteterna.

Den 11 september blir det allsång på Saga i Gäddede. Allsången leds av Laila Klefbom som även har bjudit in många musikanter. Inträdet och kaffet kostar inget, så nu hoppas PRO Frostviken, som står för arrangemanget, att ung som gammal kommer och fyller lokalen med sång till bra musik. Med det önskar PRO Frostviken alla vänner inom rörelsen och alla andra, en lång och varm höst och väl mött på möten och aktiviteter.

Mer läsning

Annons