Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Frostviken

PRO Frostviken hade fredagen den 26 februari 2010 sitt årsmöte på Sagalokalen.

Annons

Innan de sedvanliga mötesförhandlingarna inleddes, talade den inbjudne närvårdschefen i Frostviken, Anders Heimdahl. Han redogjorde för mötesdeltagarna om planerna för det nya bygget i Gäddede, som ska omfatta äldre- och demensboenden. Nu hoppas alla att detta bygge kan komma igång utan allt för mycket strul. Anders ska ha stort tack för informationen.

Till årsmötet kom, även i år, Bernth Nygren och satt ordförande. Till årsmötessekreterare valdes den ordinarie, Ros-Marie Karlsson. Alla punkter på dagordningen godkändes av mötet och styrelsen ser ut som följer: ordförande Elsa Andersson, kassör Sven-Olov Andersson, sekreterare Ros-Marie Karlsson, studieorganisatör Erik Nilsson och ledamot Björg Hansson. Ersättare är Yngve Johansson, Lewi Fredriksson och Evy Olsson.

Efter mötet middag och sedan dans och till dansen spelade Hasse Thor med kompanjon. De båda hade tidigare på dagen besökt äldreboendena Forsgården och Uddebo, och där underhållit med sång och musik. En stor eloge till de båda som engagerar sig så, för att vi ska få njuta av deras musicerande. Till kaffet senare serverades hemgjorda tårtor, festligt och mycket gott.

Föreningen hade vid årsskiftet 188 medlemmar, så föreningen är en liten men en aktiv sådan. Pratstunden, boulen, juntan och bingon är stående aktiviteter, dessutom fester, som även besöks av norska vänner. Föreningen har även gjort många inlägg och skrivelser till olika instanser, och protesterat mot de många orättvisor och nedläggningar som drabbar oss alla i samhället. För tiger still det gör inte PRO Frostviken.

Nu hoppas medlemmarna på ett bra och innehållsrikt 2010 med många aktiviteter nya möten och annat trevligt som upphöjer vardagen.

Mer läsning

Annons