Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Frösön

PRO Frösön hade medlemsmöte den 3 mars på Restaurang Sundet.

Annons

 Det var en solig dag med massor av skinande vit snö. Runt borden bänkade sig ett 80-tal glada medlemmar. Ordförande K-G Brygg hälsade välkommen.

Efter välkomnande och den vanliga välkomstsången gick ordet till Gun Dahlström. Hon informerade om alla cirklar medlemmarna kan gå med i. Sedan kom ordförande i patientföreningen, Christina Andersson, och berättade om benskörhet. Det var ett ämne som alla ville höra mer om. Man vet att risken att drabbas är väldigt stor; varannan kvinna och var fjärde man över 70 riskerar att drabbas. Det är hög risk i Jämtland, värst om man bor i tätort och får för litet sol. Promenader, stavgång och att vara ute mycket är bra. Och så bör LL äta kalk, B-vitamin och nyttig mat, grönsaker.

Så blev åhörarna uppmuntrade - Anita Bergqvist och Stig Eriksson underhöll med glada sånger och dragspelsmusik. Anita läste också några tänkvärda dikter. Efter kaffepausen läste ordförande upp namnen på dem som vunnit korsordstävlingen i medlemstidningen. Sedan blev ytterligare några lyckliga, de som vann seniorlotter. Kvällen avslutades med ”välkommen åter nästa månad”, och från alla ”tack för ett trevligt möte!”

Mer läsning

Annons