Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Fors

PRO Fors sista medlemsmöte för året 2011 genomfördes 24 november å PRO-lokalen, Bispgården.

Annons

De församlade hälsades välkomna av ordförande Mailis Hemmingson och öppnade därmed mötet. Till justerare av dagens protokoll, valdes Gunnar Forsberg. Dagordningen lästes upp och godkändes. Ordförande redogjorde bland annat för den kommande verksamhetsplanen, vilken innehöll en hel del smått och gott. Bland annat studiecirklar, gymnastik, bingo, loppis, servering å hembygdsgården, tisdagsträffar, besök med kaffeservering på Nipängen och eventuellt en resa. En modevisning från Senior shop är också inplanerad.

Närmast väntar servering av julgröt och skinksmörgås på luciadagen. Med andra ord är det en livaktig PRO-förening, trots ett minskat medlemsunderlag.

Kassören, Gudrun Damgren, föredrog budgeten, som visade att kassan är stabil. Medlemsavgiften är fortsatt 250 kronor, vilket ingen av de församlade hade något att invända mot.

Mötet avslutades med ett synnerligen uppskattat historieberättande på jämtska av Ingrid Nisseby, vilket frambringade en hel del skrattspasmer. Den till hembygden återkomne dragspelaren Johnny Halvarsson bidrog även till underhållningen, vilket föranledde spontan allsång.

Gerd Eklund och Ingrid Englund stod för servering av kaffe och smörgås, vid det mycket trevliga mötet. Väl mött nästa år.

Mer läsning

Annons