Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Brunflo

Till årets först medlemsmöte kom 130 glada pensionärer som möttes av ett lite annorlunda IOGT, det var dukat vid småbord för det var ju musikcafé.

Annons

Ordförande Eiwor hälsade välkommen och scenen intogs av Folke och Hasse Lindqvist, Rolf Engberg och Maths O Sundqvist. ”Wiggen” fick inleda och Folke berättade om dess uppkomst. Mellan låtarna fick deltagarna även höra lite historier. Så var det dags för solosång av Maths.

Efter det blev det fikapaus med mycket och gott hembakt bröd. Lite information av Henrik: film 6 februari Cornelis, 12 februari Svinalängorna samt Friteatern 13 februari med Längtan.

John om resor Mannaminne, Riga, Grönklitt Orsa, Storulvån lite förslag, tyck till och hör av er gärna med egna förslag. Marianne om pysselcirkel som startar på IOGT 31 januari.

Så blev det mer underhållning, Hasse sjöng en låt med limerickar så att en och annan kind blev röd, men bra var det. En sådan sång- och spelglädje, alla i salongen hade ett leende på läpparna, klappade takten och sjöng med. Det blev stående ovationer och extranummer.

Eiwor riktade ett stort tack till Lindqvistarna och Maths O. Sundqvist för en oförglömlig eftermiddag, även ett tack till köksflickorna.

Så blev det dragning på lotterna och fortfarande med ett leende lämnade alla mötet.

Mer läsning

Annons