Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Bräcke

Annons

Ett 60-tal medlemmar hade infunnit sig till PRO Bräckes årsmöte på Jamtkrogen den 20 mars. Mötet inleddes med en parentation och tyst minut över de åtta medlemmar som avlidit under 2008.

Sune Tander utsågs till ordförande för mötet och han föredrog verksamhetsberättelsen som godkändes av ett enigt möte. Inger Bruman blev vald som kassör efter Yvonne Wermelin som avsagt sig uppdraget på grund av ändrad boendeort och Jan Näs nyvaldes som ledamot. Louis Opall, Rune Sund och Ingvar Sundberg omvaldes som styrelsen ledamöter. Raimo Lundqvist nyvaldes som ersättare och ansvarig för medlemsvärvning.

Innan mötesförhandlingarna blev det underhållning med sång och musik av Nyhems sångkör under ledning av Margareta Stenlund som till mötets förtjusning presenterade ett väl komponerat program med allsångsmusik på svenska och finska och härliga visor. En höjdpunkt var en baskerklädd Bo Fredriksson som Evert Taube.

Avgående förtroendevalda Folke Wermelin, Anna-Brita Hamberg och Yvonne Wermelin avtackades med var sin blombukett av Sune Tander.

Årsmötet avslutades med trevligt lotteri, dirigerat av Inger Jonsson och Ingrid Andersson.

Mer läsning

Annons