Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Bodsjö

Annons
Den 26 november samlades en tapper skara till årets sista månadsmöte i Sidsjö bystuga.
Ordförande Alf Leek hälsade alla välkomna, en extra stort välkommen till fyra nya medlemmar i föreningen.
En höjning av medlemsavgiften beslutades eftersom förbundet och distriktet har höjt sina avgifter så ny medlemsavgift för 2009 blir 230 kronor.
Bo Toresson redovisade budgetförslaget för 2009 som ligger i 2008 års nivå och det innebär att det bör bli ett överskott. Föreningens medlemmar har arbetat bra under 2008 som fått ekonomin till det överskott som finns i dag. Ett stort tack till alla från styrelsen.
PRO Bodsjö har fått ett presentkort till en person för en veckas vistelse på Gysinge kursgård som bonus för att föreningen sålt mest seniorlotter per medlem.
Bo Toresson rapporterade från senaste KPR-mötet. Nytt är från 1 december att Länstrafiken tar över färdtjänsten det blir även en ny taxa. Nu ska man kunna beställa färdtjänst samma dag mot en extra ersättning av 20 kronor.
Till ny trafikansvarig valdes Lars Nilsson.
Den populära sopplunchen i Hunge Folkets hus kommer att serveras till den 9 december för att åter starta den 13 januari 2009 av samma matglada och duktiga damer, en guldstjärna till alla i köket.
Mötet avslutades med gott kaffe och hembakade tekakor med gott pålägg som Maj-Britt Andersson bakat och till sin hjälp hade hon Birgit Nilsson i köket.

Mer läsning

Annons