Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Bodsjö

Annons

Den 30 september samlades drygt ett 20-tal personer i Kälens bystuga för att få information om olika erbjudan som kommit till föreningen, bland annat Östersundsrevyn som även i år erbjuder ett lägre pris om vi är en grupp på minst 15 personer.

Länstrafikens erbjudande om månadskort för seniorer där frågan kom upp om det fanns någon anslutningstrafik från byarna utanför Bräcke, linje 123 som går till Ocksjön vidare förbi Kälen, Våle, Hunge, Sidsjö och Grönviken är anslutningstrafik för buss mot bland annat Östersund. Avgångstider finns i Länstrafikens tidtabell.

Informerades och delades ut namnlistor för rättvisare skatter till pensionärer under mötet.

Den 28 oktober bör alla vara ute och samla namnunderskrifter, detta gäller samtliga PRO.

Bo Toresson informerade från KPR-mötet i Bräcke där det togs upp att hemtjänsten ska bli bättre på att tillgodo se äldre som vill få en promenad när det passar dem.

Studiecirklar är på gång, Birgitta Persson startar en skrivcirkel, Ragnar Bengtsson ställer lokal till förfogande om det är någon eller några som vill börja snickra.

Mötet avslutades med kaffe och landgång, lotterier såldes, och till sist spelades det bingo innan alla sa hej till varandra efter en trevlig dag i Kälen.

Mer läsning

Annons